Valittavana myös 4h sarja, sekä asiaa ilmoittautumisesta yms käytännön vinkkejä

Viime vuosien tapaan taas rapsakkaa keliä luvassa. Yleisön pyynnöstä valittavana myös 4 tunnin sarja! Järjestäjät suosittelevat tätä 4h sarjaa ainakin yksinään metsään lähteville, mutta eivät pakota. Neljän tunnin sarjaan haluavat ilmoittautuvat siihen paikan päällä. Ilman erillistä mainintaa oletuksena on 8h sarja.

Kisa-aamuna jokaisen joukkueen tulee tulla emit-korttinsa kanssa ilmoittautumaan metsään lähteväksi ilmoittautumispisteellä, joka löytyy jostain Hotelli Nuuksion aulasta. Emit-leimasin pitää myös nollata (leimasinpukki todennäköisesti jossain ulko-ovien tienoilla), ilmoittautuminen ei siis ole sama kuin nollaus. Maaliin tullessa pitää muistaa myös tehdä maali-leimaus ja rasteilla rastileimaukset.. Puhelimesta olisi hyvä löytyä järjestäjien puhelinnumerot ja Hätäkeskuksen 112-sovellus hätätilanteita varten (lisätietoja ja latausohjeet: http://hubs.ly/H05MMxn0).

Ja ne emitit ja puhelimet kannattaa säilyttää tumpussa tai jossain kehon lämpimässä takin sisällä, muuten pakkanen vie voimat. Juomasäiliöön tai -pulloihin kannattaa pakata lämmintä juomaa ja juomaletku puhaltaa tyhjäksi hörppyjen jälkeen ja letkun voi vaikka eristää jollain vaahtomuovi/villa-ilmastointiteippi-virityksellä 🙂 Juomareppu ja -letku kannattaa pitää takin alla, niin pysyy juomatkin nestemäisenä.

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s